C

IN ATENTIA D-NEI/D-LUI DIRECTOR SI A CONSILIERULUI EDUCATIV

Invitaţie la Festivalul-concurs interjudeţean „Talentat la Superlativ”,

Ediţia a VI-a

           Şcoala Gimnaziala „Cireşarii”, Mediaş, cu avizul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu şi în colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor, vă invită să participaţi la ediţia a VI-a a Festivalului-concurs interjudeţean intitulat “Talentat la Superlativ”, dedicat tinerelor talente din domeniul muzicii si dansului. Festivalul va avea loc în cursul săptămânii denumite „Şcoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, în zilele de 10 si11 aprilie 2013, în intervalul orar 10.00 – 13.00, la Sala Sindicatelor din Mediaş. Probele de concurs se vor desfăşura astfel:

 1. În data de 10 aprilie – muzică usoara şi dans modern
 2. În data de 11 aprilie – muzică şi dansuri populare

            Taxa de participare la festival, bani din care se vor premia câştigătorii, este de: 10 RON pentru solişti si duet şi 15 RON pentru grup. Vă rugăm să confirmaţi participarea, numărul de elevi, domeniul artistic ales, durata programelor artistice propuse şi cadrul didactic responsabil, până la data de 31.03.2014, la numerele de telefon/fax sau adresa de mail din antet. După această dată nu se vor mai face înscrieri. Elevii se pot înscrie doar prin intermediul cadrului didactic îndrumător din şcoală şi nu individual.

           Vă puteţi înscrie cu programe artistice pentru următoarele secţiuni şi sub-secţiuni:

 1. Solişti 8-12 ani, cu următoarele sub-secţiuni:
  1. Muzică uşoară
  2. Muzică populară
 2. Solişti 13-17 ani, cu următoarele sub-secţiuni:
  1. Muzică uşoară
  2. Muzică populară
 3. Solisti instrumentisti
 4. Grupuri , cu următoarele sub-secţiuni:
  1. Muzică uşoară
  2. Muzică populară
 5. Grupuri de instrumentisti
 6. Dans , cu următoarele sub-secţiuni:
  1. Dans popular
  2. Dans modern/de societate

           Premiile vor consta în diplome şi bani. Elevii care nu vor fi premianti vor primi diplome de participare. Cadrele didactice indrumatoare vor primi adeverinta de participare la un proiect interjudetean.

           Juriul va fi compus din persoane pregătite în domeniu. Durata programului fiecărui participant sau grup poate fi de maxim 5 minute.

           Regulamentul festivalului vă va fi transmis după încheierea perioadei de înscriere, împreună cu programul de desfăşurare. In regulament se va mentiona si valoarea in bani a premiilor, in functie de numarul de participanti inscrisi.

           Vă amintim că festivalul se afla la cea de-a VI-a ediţie şi s-a bucurat, până în prezent, de o participare numeroasa din partea unor elevi talentati si bine pregatiti. Prin urmare, alegeti-va talentele din scoala si nu intarziati cu inscrierea!

Vă aşteptăm cu drag!

Director,

Prof. Liana Gheorghiu